background

Wie zijn we

Bij ons kunt u voor uiteenlopende zaken bij ons terecht kunt. Of u nu een bedrijf hebt óf particulier bent.

Home / Wie zijn we

Wie zijn we

Nijhof Advocaten staat voor oprechte betrokkenheid bij u en uw zaak gecombineerd met  een strijdvaardige, rechtvaardige aanpak. Onze advocaten zijn bedreven en gespecialiseerd in wat ze doen en voorzien van u vanuit een tweetal vestigingen, Apeldoorn en Zeewolde, van goede rechtshulp.

Cliënten ervaren onze werkwijze als snel en oplossingsgericht en wij halen voor u alles uit de kast. Wij zijn er op die tijdstippen dat u ons nodig heeft, spreken begrijpelijke taal en betrekken u altijd actief bij onze werkzaamheden. Onze clienten waarderen de persoonlijke noot, onze bereikbaarheid en helderheid van handelen. Kwaliteit en uw belang staat immer voorop, vanaf het begin tot aan het einde.

Op zoek naar een gespecialiseerde advocaat met een scherp en concurrerend tarief? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Komt u gerust eens langs bij een van onze kantoren of neem telefonisch contact met ons op.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  1. mr. S.J. Nijhof staat geregistreerd op het rechtsgebied algemene praktijk en strafrecht;
  2. mr. E.A.C. Nijhof-Top staat geregistreerd op het rechtsgebied Personen- en Familierecht;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.